De Toren van Bemmel logo

Voor boekhandel 'De Toren van Bemmel' ontwierp Hartebeest een illustratieve huisstijl, met als thema 'boekhandel met uitzicht', wat zowel verwijst naar het dorp Bemmel achter de dijk als het inspirerende karakter van de boekhandel.

logo Vahal - professionele begeleiding

Voor 'Vahal - professionele begeleiding' ontwierp Hartebeest een kleine huisstijl met website. 'Vahal' of 'Vahalis' is de Romeinse naam voor de rivier de Waal.

Oersoep Freewheel - witbier

Voor de Nijmeegse bierbrouwerij Oersoep ontwierpen wij een basisontwerp voor de etiketten. Voor ieder bier wordt een andere (lokale) kunstenaar/ontwerper gevraagd om een afbeelding voor het etiket te maken, waaronder wijzelf. 

Behavioral Science Institute logo

Hartebeest ontwikkelde een serie illustraties die, in combinatie met een loep-icoon en eigen kleurschema, het Behavioural Science Institute een eigen visuele identiteit geeft binnen de algemene huisstijl van de Radboud Universiteit.

Oersoep Craft Beer Festival - Facebook header

Voor het Oersoep Craft Beer Festival ontwierpen wij de huisstijl.

De Broederij

Huisstijl voor De Broederij - creatieve broedplaats in de wijk Lindenholt te nijmegen

MIND-Set logo

Ontwerp van de visuele identiteit voor MIND-Set, een grootschalige studie van de afdeling Psychiatrie van het RadboudUMC waar risicofactoren voor psychopathologie over verschillende veel voorkomende stoornissen heen worden onderzocht. 

Flyer Open Dag De MuziekMakerij

Visuele identiteit voor De MuziekMakerij, de muziekschool voor Arnhem & omstreken. Logo, letterontwerp, illustraties, huisstijl en website.

beeldmerk Keltische harpiste Anouk Platenkamp

Logo voor Anouk Platenkamp, harpiste, gespecialiseerd in de Keltische harp.

Donders Institute - hersenen illustraties

Logo en huisstijl voor het Donders Instituut Nijmegen (onderdeel van de Radboud Universiteit / Radboud UMC)