logo Streekbakker Jorrit

Bij Streekbakker Jorrit staan puur en eerlijk werken hoog in het vaandel. Hartebeest ontwierp voor Jorrit een krachtige nieuwe visuele identiteit, bestaande uit een logo en een uitbreidbare iconenset.

logo 't Joostenhuus

Voor de biologische hazelnotenteler 't Joostenhuus uit de Achterhoek ontwierpen wij het logo en de website.

Oersoep Craft Beer Festival - Facebook header

Voor het Oersoep Craft Beer Festival ontwierpen wij de huisstijl.

StoryCraft logo

Ontwerp van het logo voor StoryCraft, het bureau voor storytelling van Christine Taylor.

Oersoep Sunday Sessions - Dark Mild

Voor de Nijmeegse bierbrouwerij Oersoep ontwierpen wij een basisontwerp voor de etiketten. Voor ieder bier wordt een andere (lokale) kunstenaar/ontwerper gevraagd om een afbeelding voor het etiket te maken, waaronder wijzelf. 

SPON logo

Logo ontwerp voor Stichting Psychologische vervolgOpleidingen Nijmegen (SPON).

De Toren van Bemmel logo

Voor boekhandel 'De Toren van Bemmel' ontwierp Hartebeest een illustratieve huisstijl, met als thema 'boekhandel met uitzicht', wat zowel verwijst naar het dorp Bemmel achter de dijk als het inspirerende karakter van de boekhandel.

logo Vahal - professionele begeleiding

Voor 'Vahal - professionele begeleiding' ontwierp Hartebeest een kleine huisstijl met website. 'Vahal' of 'Vahalis' is de Romeinse naam voor de rivier de Waal.

Behavioral Science Institute logo

Hartebeest ontwikkelde een serie illustraties die, in combinatie met een loep-icoon en eigen kleurschema, het Behavioural Science Institute een eigen visuele identiteit geeft binnen de algemene huisstijl van de Radboud Universiteit.

vLOGO logo

Ontwerp van het logo, website and animation voor de vereniging LOGO.